Blocat Online!
3 participanți
ImperialMu :: ImperialMu :: Probleme
Pagina 1 din 1
Blocat Online!
da si mie un d/c ca nu ma pot conecta zice Acount is already connected! acount : aliosa
UnPlayer- Fresh
Puncte : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 23/03/2011
Re: Blocat Online!
ai ramas blocat undeva anume?sigur nu ai luat d/c si ai incercat prea repede?inca nu iti merge?
Vizitato- Vizitator
uitete si u pe pagina Stover-DL online dar io nu's pe jok!
UnPlayer- Fresh
Puncte : 5
Reputatie : 1
Data de inscriere : 23/03/2011
Ai putea spune unde ai fost ...sa stim pe viitor..sa nu se mai blocheze lumea.
GroundZero- Moderator
Puncte : 22
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/03/2011
probabil a vrut sa mearga in crywolf sa se inregistreze la caste. done! am dat d/c
sa inteleg ca nu putem merge cry?ca aveam de gang sa fac balgasu
Vizitato- Vizitator
e o problema legata de GameServer "Banuiesc" rezolvare la aceasta problema am gasit la S2, puteti merge in CryWolf pe jos din lorencia, uneori ramane contu blocat in momentu in care intri pe poarta. o sa incerc sa bag un script pe website sa poata da oricine disconnect la propriul character ca poate io nu sunt on sa dau din server..
asta e problema cu care ne confruntam acum. de mers merge, am vazut deja guilda inregistrata la castel .. nu a primit d/.c si nu ia ramas contu blocat. nu mereu se blocheaza da oricum o sa luam niste masuri
asta e problema cu care ne confruntam acum. de mers merge, am vazut deja guilda inregistrata la castel .. nu a primit d/.c si nu ia ramas contu blocat. nu mereu se blocheaza da oricum o sa luam niste masuri
ImperialMu :: ImperialMu :: Probleme
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum