Salut ! Salut ! Salut ! :))
+2
victor05
k1nder
6 participanți
Pagina 1 din 1
Salut ! Salut ! Salut ! :))
Admin as avea o rugaminte daca ai putea adauga alte spoturi si fixe daca se poate !
Cei care vor alte spoturi dati un ( DA ) aici !
Va multumesc
Cei care vor alte spoturi dati un ( DA ) aici !
Va multumesc
k1nder- Fresh
Puncte : 22
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/03/2011
Re: Salut ! Salut ! Salut ! :))
Ar fi super ! DA!
victor05- Fresh
Puncte : 16
astept si alte pareri, topicu a fost mutat in Propuneri/Sugestii Multumesc
spoturile arena sunt foarte bune asa cum sunt,doar pe alte harti ar trebui 1 pic restranse,adica le-ai pus punctul de respawn foarte departate,nici nu SM nu tii bine spotul respectiv
Vizitato- Vizitator
sa fie si niste spoturi stranse, exclusiv pentru bk/dl ar fi bine:)
victor05- Fresh
Puncte : 16
Nu bagati spoturi fixe, o sa fie cearta pe el si o sa fiti obligati sa bagati cat mai multe, e perfect asa cum e, io sunt bk si ma descurc bine. am vazut ca ati bagat spoturi Kanturu3.. (Parerea mea) va iesi cearta mare pe spoturi fixe
CaNiBuS- Fresh
Puncte : 6
Data de inscriere : 21/03/2011
Prarea mea e ca ar trebui modificata putin mai mult arena.. tarcurile is toate la fel cu mobi de bc... e mult prea monotona arena,baga si tu tarcuri si spoturi de omega,fire,poison,golemi,axl.. in general mobi din astia.. ca e prea de tot arena plina cu mobi de bc,parca m-as simti pe 97d.
asde- Junior
Puncte : 33
Reputatie : 1
Data de inscriere : 23/03/2011
Varsta : 32
Localizare : In lanu de ... ma vezi.
asde a scris:Prarea mea e ca ar trebui modificata putin mai mult arena.. tarcurile is toate la fel cu mobi de bc... e mult prea monotona arena,baga si tu tarcuri si spoturi de omega,fire,poison,golemi,axl.. in general mobi din astia.. ca e prea de tot arena plina cu mobi de bc,parca m-as simti pe 97d.
Ce facem aici? Linkmania ? Poate unii de aici is satui de link...si au venit aici pt ALTCEVA ....dc tre sa fie la fel...
Nu zic ca nu tre putin lucrat la arena...dar dc asa ?
P.s: Nu te simtii atacat ca nu e asa...te rog , fac doar o sugestie...nu te panica
P.s.s: Am obs ca ai obiceiul sa te iei de orice postez.
GroundZero- Moderator
Doriti alti monstri in arena? nici o problema. voi face un Sondaj de vot si daca se va vota da atunci voi pune. am spus ca sa fie astfel pentru urmatoarele motive
1: sa nu fie ca pe toate serverele
2: sa nu fie cearta pe anume spoturi (Toate sunt la fel si e loc pentru toti)
asta a fost parerea mea, va las si pe voi sa comentati daca ramane cum am pus sau vreti sa facem un sondaj (Vot)
multumesc anticipat
1: sa nu fie ca pe toate serverele
2: sa nu fie cearta pe anume spoturi (Toate sunt la fel si e loc pentru toti)
asta a fost parerea mea, va las si pe voi sa comentati daca ramane cum am pus sau vreti sa facem un sondaj (Vot)
multumesc anticipat
dar arena e slaba la xp fata de kanturu 3 de exemplu.arena ar trebui sa fie "the ultimate map",in schimb mobii sunt mai putini..sau asa imi pare in tarcuri,pica mai greu si dau xp mai mic.de ce as bate arena?
Vizitato- Vizitator
pai Kanturu 3 e ceva normal sa fie mobi cu exp mai buna ca e ultima mapa.. la 350. arena e la 200 si vom adauga spoturi in kalima 7
Poti baga si in k6...cateva spoturi la fel ca in k7...sau putin ...mai proaste...
Si...poate bagi si kundunul in k7..(adica sa ii faci drop..ca spre uimirea mea am stat 2 ore sa bat si n-a picat nimic ) )
Si...poate bagi si kundunul in k7..(adica sa ii faci drop..ca spre uimirea mea am stat 2 ore sa bat si n-a picat nimic ) )
GroundZero- Moderator
pai avand in vedere ca dropul nu e 100% e posibil sa nu pice nimic. o sa il verifica sa vad daca e in regula oricum. !
GroundZero a scris:asde a scris:Prarea mea e ca ar trebui modificata putin mai mult arena.. tarcurile is toate la fel cu mobi de bc... e mult prea monotona arena,baga si tu tarcuri si spoturi de omega,fire,poison,golemi,axl.. in general mobi din astia.. ca e prea de tot arena plina cu mobi de bc,parca m-as simti pe 97d.
Ce facem aici? Linkmania ? Poate unii de aici is satui de link...si au venit aici pt ALTCEVA ....dc tre sa fie la fel...
Nu zic ca nu tre putin lucrat la arena...dar dc asa ?
P.s: Nu te simtii atacat ca nu e asa...te rog , fac doar o sugestie...nu te panica
P.s.s: Am obs ca ai obiceiul sa te iei de orice postez.
Eu cred ca e invers(nu cred ,asa e) te-a pus cineva sa ma citezi??E cumva topicu tau si nu stiam ?de m-am luat de persoana dumitale?Cauti anutraj vad,si cu mine n-o sa-ti mearga.Fiecare player are libertatea de a-si exprima parerea,nu degeaba se cheama sectiunea propuneri/sugestii,asa ca nu inteleg de ce tu m-ai citat pe mine, vezi-ti de treaba ta.Spor si... multumesc!(daca ai cap stai in banca ta)
@si in legatura cu arena? dupa parerea ta cum ai vrea sa fie? mobi din lorencia? ti-am mai spus intr-un topic... gandeste ,ca de asta ai cap.
asde- Junior
Puncte : 33
Reputatie : 1
Data de inscriere : 23/03/2011
Varsta : 32
Localizare : In lanu de ... ma vezi.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum