ImperialMu
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

PK&KS eMka

2 participanți

In jos

PK&KS eMka Empty PK&KS eMka

Mesaj  victor05 Mier Mar 23, 2011 4:02 am

victor05
Fresh
Fresh

Puncte : 16
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/03/2011

Sus In jos

PK&KS eMka Empty Re: PK&KS eMka

Mesaj  Admin Mier Mar 23, 2011 4:14 am

5. KS la unul sau mai multi jucatori dintr-un spot

- Prima abatere: 3 zile suspend-char
- A doua abatere: 5 zile suspend-char
- A trea abatere: 15 de zile suspend-char
- A patra abatere: 30 de zile suspend-char

!Mentiune: Avertismentele trebuiesc adresate explicit caracterului care face KS pe spot (no ks + nume caracter; nu mai trage + nume caracter etc)
Avertismentele de KS se pot adresa dinou dupa ce primul avertisment in normal chat care a fost adresat,dispare.
Dupa ce sa facut un numar de screenshoturi cu adresari explicite,se va face un screenshot avertismentelor,cu F4 pe tot ecranul.

RECLAMATUL INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI REGULI DOAR DACA RECLAMANTUL NU SE AFLA IN SAFE-ZONE

KS se pedepseste daca depaseste 1 minut.
ATENTIE!Dupa ocuparea unui spot normal sau spot din Arena si Tark,se va face 2 screenshot la interval de 1 min. cu spotu pentru a dovedi ca este spotul vostru in cazul
in care cineva face KS/PK pe spot sa puteti dovedi ca este spotul vostru.

!Nu exista obligatia de a ataca monstrii pe propriul spot.
!Mentiune: Daca jucatorul nu ataca monstrii pe propriul spot,si sta de vorba cu party-ul, sau cu alt jucator, acesta nu pierde spotul.
!Mentiune: Orice Admin care surprinde un Party Arena pe Spot sau Tark,tinand spotu mai mult de 30 de min,ne atacand monstrii,Partyul pierde spotul.

KS-ul pica din start si regula de pk, problema e ca tu nu ai poza cu spotu. de unde pot sa stiu ca:

1: nu l-ai provocat
2: ca era spotu tau.

Nu voi inchide acest topic. ramane sa lamurim aceasta situatie e tosu o incalcare a regulamentului dar nu e dovedita corect. trebuia print cu spotu si print cu F4 full .. astept sa dezbatem aceasta problema
Admin
Admin
Admin
Admin

Puncte : 96
Reputatie : 1
Data de inscriere : 19/03/2011
Varsta : 37

https://imperialmu.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj  victor05 Mier Mar 23, 2011 4:18 am

Stiu ca nu e dovedita corect si de obicei nu prea postez. Situatia a fost in felul urmator, un tovaras de-al lui a venit a lasat afk pe spotu meu, i-am dat pk si apoi a venit el si pentru ca l-am omorat pe ala mi-a dat pk , se vede din print, asta e tot ce am de zis.

victor05
Fresh
Fresh

Puncte : 16
Reputatie : 0
Data de inscriere : 22/03/2011

Sus In jos

Mesaj  Admin Mier Mar 23, 2011 4:22 am

a fost o contra razbunare. CLosed sper sa fi si tu de parere cu decizia mea
Admin
Admin